dimarts, 13 de novembre del 2012

Crema d’ortigues


ingredients per a 4 persones:
1kg d’ortigues tendres
2 patates mitjanes
1 ceba gran
Oli d’oliva
40g de mantega
Sal
½ l de llet

Preparació:
Primer rentem be les ortigues, després posem en una cassola al foc l’oli d’oliva amb la mantega ; quant aquesta estigui fosa hi sofregim la ceba que haurem tallat  molt petita. Quant estigui  rosa la ceba i afegim les patates que també haurem tallat ven petites i les ortigues, sal i aigua per tal d’ ofegar-les . Les deixem coure a foc lent amb la tapa posada, una vega ofegades li afegirem aigua i les farem bullir a foc mes alt. Una vegada cuit triturem el contingut de la cassola i ho passem pel colador. Després ho tornem a bullir afegint la llet calenta.
Es pot servir calenta o gelada segons l’època de l’any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada