Ingredients per 4
persones:
-
4 pebrots de rostir vermells o grocs mitjans.
-
2 salsitxes o l’equivalent en picolat
-
Pebre
-
Sal
-
Coriandre o julivert
-
2 tomates madures
-
Oli d’oliva
Preparació:
En primer lloc bullim l’arròs i el reservem.
Quan ja tenim l’arròs bullit, en una paella fregim la salsitxa
i els tomàquets prèviament triturats, condimentem la mescla amb la sal, el
pebre i el coriandre.
Ho anem vigilant. Quan estigui fet però no torrat ho mesclem
amb l’arròs i ho reservem.
Agafem els pebrots, els netegem al raig de l’aixeta. Des de
la part del rabo tallem com a 2 dits cap avall fent una “tapa”, netegem l’interior
dels pebrots de llavors. Finalment els omplim amb la mescla de l’arròs i la salsitxa,
ho tapem amb “la tapa del rabo”, se’ns aguantarà millor si utilitzem un escuradents
com a pinça.
En una safata per al forn posem el pebrots farcits a 200cº
uns 10 minuts. Anem mirant fins que els pebrots estiguin fets.
Servim el pebrot sencer en un plat gran.
Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada