dijous, 21 de juny de 2012

Crema freda de tomàquet, pebrot i alfàbrega


Temps de preparació: 20- 40 min
Ingredients per 4 persones:
·         2 escalunyes
·         1 grans d’all
·         10 fulles d’alfàbrega
·         2 pebrots vermells
·         1 pot de tomàquet fregit (o equivalent casolà)
·         3 dl de nata líquida
·         50 ml. D’oli
·         Salsa tabasc
·         1 brik de caldo de pollastre (o equivalent casolà)

Picar els pebrots a daus i saltar-los en una mica d’oli junt amb les escalunyes picades. Afegir-hi el tomàquet fregit, la meitat de les fulles d’alfàbrega i el all picat. Posar  el caldo de pollastre i deixar-ho  coure tapat uns 10 minuts. condimentar -ho al gust.
fegir-hi la nata, passar-ho tot per la batedora i colar-ho. Servir freda amb la resta d'alfàbrega picada, unes gotes de tabasc i un rajolí de nata per a decorar

Font: Gallina blanca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada