Temps de
preparació: 20- 40 min
Ingredients
per 4 persones:
·
1 grans d’all
·
10 fulles d’alfàbrega
·
2 pebrots vermells
·
1 pot de tomàquet fregit (o equivalent casolà)
·
3 dl de nata líquida
·
50 ml. D’oli
·
Salsa tabasc
·
1 brik de caldo de pollastre (o equivalent casolà)
Picar els pebrots a daus i saltar-los en una mica d’oli junt amb les escalunyes picades.
Afegir-hi el tomàquet fregit, la meitat de les fulles d’alfàbrega i el all picat. Posar el caldo de pollastre i deixar-ho coure tapat
uns 10 minuts. condimentar -ho al gust.
fegir-hi la nata,
passar-ho tot per la batedora i colar-ho. Servir freda amb la resta
d'alfàbrega picada, unes gotes de tabasc i un rajolí de nata per a decorar
Font: Gallina blanca
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada