divendres, 29 de juny de 2012

Amanida verda amb menta


Ingredients per 4 persones:
-          La meitat d’un enciam llarg
-          Un grapat de verdolaga
-          2 tomàquets madurs pelats, tallats a trossets petits
-          3 grans d’all picats
-          1 ceba picada fina
-          1 cullerada sopera de menta assecada, o un grapat de menta fresca
-          El suc d’una llimona
-          ½ culleradeta de sal
-          1 bon pessic de pebre negre
-          ½ dl d’oli d’oliva

Preparació:
Separem les fulles de les tiges de la verdolaga, i trossegem les fulles de l’enciam, o reservem en fred.
En un vol gran, barregem, l’oli, la ceba, l’all, la sal, el pebre, el suc de la llimona, la menta i els tomàquets. Ho guarden a la nevera duran 30 minuts.
A l’hora de servir-ho li afegim la verdolaga i l’enciam.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada