Ingredients 4 persones:
- 3 tronxos de card
- 4 carxofes mitjanes
- 2 alls tendres
- 1 ceba mitjana
- 1 cullerada sopera de farina
- 1/2 litre de brou de carn
- Julivert
- Oli d’oliva
- Sal
Netejar els cards, fer a trossos mitjans i bullir-los fins
que estiguin cuits, reservar.
Fer un sofregit amb els alls tendres i la ceba, a afegir-li
la farina per espessir, reservar.
Bullir els ous fins que estiguin durs, treure la closca i
reservar.
Posar en una olla tapada a foc lent les carxofes i els cards amb el brou, tot a
trossos mitjans, fins que les carxofes estiguin cuites i el brou s’hagi
evaporat, anar afegint brou fins que les carxofes estiguin fetes.
Servir el sofregit com a llit dels cards i les carxofes,
posar mig ou dur per plat.
Tirar per sobre el julivert fresc picat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada