diumenge, 29 d’abril de 2012

Cards i carxofes en salsa:


Ingredients 4 persones:
-          2 ous
-          3 tronxos de card
-          4 carxofes mitjanes
-          2 alls tendres
-          1 ceba mitjana
-          1 cullerada sopera de farina
-          1/2 litre de brou de carn
-           Julivert
-          Oli d’oliva
-           Sal

Netejar els cards, fer a trossos mitjans i bullir-los fins que estiguin cuits, reservar.

Fer un sofregit amb els alls tendres i la ceba, a afegir-li la farina per espessir, reservar.

Bullir els ous fins que estiguin durs, treure la closca i reservar.

Posar en una olla tapada a foc lent  les carxofes i els cards amb el brou, tot a trossos mitjans, fins que les carxofes estiguin cuites i el brou s’hagi evaporat, anar afegint brou fins que les carxofes estiguin fetes.

Servir el sofregit com a llit dels cards i les carxofes, posar  mig ou dur per plat.

Tirar per sobre el julivert fresc picat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada