Ingredients per 4 persones
-
Un bròcul d'un quilo aproximadament.
-
Sal, oli verge d'oliva
-
Salsa beixamel
-
Formatge emmental ratllat
-
Uns taquets de pernil salat.
elaboració
Bullirem el bròcul amb bastanta aigua, sal, i un raget d'oli verge
d'oliva, fins que estigui una mica tou. No massa.
L'escorrerem, el reservarem.
En una paella, saltejarem una mica de pernil salat a taquets, i quan estigui ros, hi afegirem el bròcul, i el posarem en una safata pel forn.
El cobrirem amb la salsa beixamel.
Hi posarem per sobre un bon pols de formatge ratllat, i el ficarem a gratinar fins que el formatge hagi enrossit.
L'escorrerem, el reservarem.
En una paella, saltejarem una mica de pernil salat a taquets, i quan estigui ros, hi afegirem el bròcul, i el posarem en una safata pel forn.
El cobrirem amb la salsa beixamel.
Hi posarem per sobre un bon pols de formatge ratllat, i el ficarem a gratinar fins que el formatge hagi enrossit.
S’ha de servir vent calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada