dissabte, 17 de març del 2012

Bledes en patata


INGREDIENTS: 4 persones
-          1kg de bledes.
-          1kg de patates.
-          2 grans d’all
-          1 polsim de sal
-          1 cullerada sopera d’ oli d’Oliva verge.

Netejar les bledes:  posar la bleda sencera al raig de l’aixeta per llevar la terra superficial, tallar-la a trossos petits, fulles i penques, deixar en un vol 1 hora i canviar l’aigua dues vegades.
Netejar patates: pelar les patates censeres, ferles a trossos mitjans, posar-los en un vol amb aigua durant 1 hora canviar l’aigua 2 vegades.

PREPARACIÓ:
Preparar una olla gran amb ¾ plens d’aigua, un polsim de sal i fer-la bullir.
Tirar les patates i les bledes , sabrem que està cuit punxant la patata amb una forquilla, aquesta rellisqui i caigué ella sola.
Emplatar i trossejar 2 grans d’all crus , tirar per sobre. Afegir un rajolí d’oli d’oliva cru per sobre els plats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada